Omien sanojensa mukaan ”Sukevan joutomailta” kotoisin olevan kolmipäisen helvetin koiran eli Moonshinen Mojon EP Deal With The Devil Man alkaa biisillä nimeltään Occult Crossroads. Nimi on enne: synkät voimat polkaisevat homman käyntiin heti ensi kättelyssä.

Come Into My Parlour on EP:n ajobiisi. Prätkä lähtee käyntiin ja hiekka pöllyää, kun ajetaan aavikon halki kohti auringonlaskua. Hidastempoisella ja viipyilevällä Devil On Your Shoulderilla manataan pois pahoja henkiä marakasseilla ja laahaavalla kompilla säestettynä.

Julkaisun nimikkobiisi, hyvissä viboissa liikkuva ja sielukas Deal With The Devil Man on letkeästi tanssittava EP:n lopetuskappale. Ehkä teoksen opetus on se, että paholaisen kanssa on ystävystyttävä, tai elämästä tulee yhtä helvettiä.

Rämesynkistely ja ajoittain americana-tyylinenkin tunnelmointi taipuu Mooniksilta melkein epäilyttävän luontevasti. Sirviön aka Hobo Slimin vokaalit ovat ensimmäiseen julkaisuun Stuck In The Rutiin verrattuna rouheammat ja saundissa on havaittavissa enemmän murinaa ja äänellä leikittelyä. Sikarilaatikkokitarat ja matkalaukkurummut luovat musiikkiin sopivasti lofi-meininkiä tehden saundista juurevaa ja raakaa.

Tässä on kaikenkaikkiaan onnistunut, genrelleen uskollinen teos. Bändi toimii todella hyvin etenkin livenä, joten vahva suositus myös sinne suuntaan.

Deal With The Devil Man EP:n voi kuunnella Spotifysta: spotify:album:7mFmcCjzCcadKJxyyLyYU2.

Moonshine Mojon FB: https://www.facebook.com/moonshinemojo/

TEKSTI: SINI KIKO
KUVAT: MOONSHINE MOJO